Elektriciteitswerken - Beveiliging - Domotica - Databekabeling

Nieuws

Nieuwe regeling permanentiedienst

Door ons steeds aangroeiend cliënteel hebben we beslist om de taak van de permanentie niet meer voor 90% van het jaar op dezelfde schouders te laten rusten, maar deze te verdelen over meerdere deskundige techniekers.  Bovendien is het zo dat sinds we in december een nieuwe telefooncentrale hebben geïnstalleerd, u niet meer op een antwoordapparaat terechtkomt als u ons algemeen nummer vormt (054 317 317).  Tijdens de werkuren komt u nu op de receptie van de ATS Groep terecht, die u dan doorverbindt naar de juiste persoon.  Buiten de werkuren komt u terecht bij een callcenter die u de technie

Beveiligingsnieuws

Veiligheid blijft een actueel thema.   We kunnen niet alles voorkomen, maar we kunnen wel de nodige voorzorgsmaatregelen nemen of  camera's zetten zodat we kunnen terugsporen wat er gebeurd is.  De 'donkere maanden' zijn bijna achter de rug, maar nu komen de zomermaanden er bijna aan. Het lijkt misschien een veiligere periode omdat het langer licht is, maar toch gebeuren er ook veel inbraken (ramen staan vaker open, mensen gaan in verlof en het huis is onbewaakt etc.).  Reden genoeg dus om een betrouwbaar alarmsysteem/camerabeveiliging te laten installeren.  

School 'De Brug' te Ternat

Dit betreft de renovatie van een school in Ternat, waar we instonden voor de verlichting, de brandcentrale, inbraakcentrale, databekabeling, aansturing en plaatsing rookkoepel en de sturing van de schoolbel. Wij werkten hierbij voor hoofdaannemer Mevaco. 

Lotus Candelaershuys te Ukkel

Dit is een ontmoetingscentrum met een kleine concertzaal in Ukkel.  Wij stonden in voor de gewone verlichting maar ook werd er RGB sturing geplaatst met veel ledstrips, theaterspots, gekleurd licht etc.  Verder installeerden we er een brandcentrale, parlofonie, toegangscontrole en een alarmsysteem. Wij werkten samen met hoofdaannemer Troubleyn om dit project te realiseren.

Kesterberg te Gooik

Wij mochten meewerken aan een uitbreiding van een bestaande seniorie in Gooik met een twintigtal assistentiewoningen en een conciërgewoning.  We hebben de bekabeling getrokken voor de camera's, installeerden de verlichting en de noodverlichting, een brandcentrale en een rookkoepel. Verder is er ook parlofonie, videofonie en inbraakdetectie. 

McDonald’s in Erquelinnes.

Deze nieuwe McDonald's werd geopend op 29/11/2017.  Naast de vestiging in Erquelinnes werd er vorige maand een nieuwe McDonald’s geopend in Corbais, en gaat er later deze week nog een open in Nivelles (Nijvel). McDonald’s investeert dus in het Franstalige landsgedeelte, waar zij nog niet zo goed vertegenwoordigd waren. Dit levert ook nieuwe jobs op in de regio.

Netwerk en telefooncentrale

In het kader van de uniformiseren van het netwerk binnen de ATS groep, en voortdurende optimalisatie zijn wij nu ook aangesloten op het computernetwerk van de ATS groep in Merelbeke.  Onze communicatie verloopt voortaan via een server te Merelbeke.  Er is hiervoor speciaal glasvezel getrokken om dit mogelijk te maken. Dit maakt het onderhoud van het netwerk eenvoudiger, de controle makkelijker en komt de veiligheid van het netwerk ten goede. Ook is dit kostenbesparend op termijn.

Nieuw logo

U had het wellicht al opgemerkt, wij hebben sinds enige tijd een nieuw logo.
Nadat we tot de ATS groep toegetreden zijn, en we ook een NV geworden zijn, drong een aanpassing zich op.  We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om er dan ook maar gelijk een vrolijkere, frisse, modernere look aan toe te voegen.
Bij aankoop van een nieuwe wagen wordt die stelselmatig van het nieuwe logo voorzien. U zult dus ook nog een tijdje de oude belettering zien, op de huidige wagens.  Hetzelfde met de documenten en stickers etc. 

ATS Groep investeert in “Battery energy storage system” (BESS) op eigen productiesite

De toekomstige productiesite van ATS Groep aan de Langerbruggekaai in Gent wordt op alle vlakken een toonbeeld van alle technologieën die ATS Groep in huis heeft. Zeker op vlak van energiemanagement willen ATS Groep en moederbedrijf EDF Luminus een voortrekkersrol spelen. De installatie van een BESS is een belangrijk onderdeel van de investering en zal een echte primeur worden.

Pagina's

FR | EN

Dringende interventie?

Offerte aanvragen

Wil u meer informatie of een offerte? 

Contacteer ons op het telefoonnummer

054 317 317

Vraag hier uw offerte